Våra myggnät är så diskreta
att det inte syns att de sitter där.


Enkelt att montera
10 års garanti
11 olika standardfärger

Vår katt Milo får vara modell.

Det här är Johan och Ulrika Cederberg bakom ClearView Sweden och vår story kring vårt företagande

2009 - Vi hade precis byggt en uterum för att kunna njuta av sommaren och även förlänga både vår och höst lite extra. Tämligen snart insåg vi att ett uterum = bastu så det är viktigt att få in luft och kunna vädra ordentligt. Bakom vårt hus har vi en liten damm full med vatten - OCH MYGG. Vi var tvugna att hitta en myggnätslösning om vi skulle kunna använda vårt nya fina uterum såsom vi tänkt. Vi började leta myggnät och provade allt från hängande gardiner, lite billigare varianter av myggnätsdörrar men inget fungerade särskilt bra. Antingen var det dålig kvalité på det som fanns på marknaden, eller en smällande dörr som nästan kapade av oss fingrarna eller så var de så dyra att det inte var aktuellt för vår del.

Johan är uppvuxen i USA där det sitter myggnätslösningar på varenda hus och har gjort så i många år. Han föreslog att vi skulle beställa våra myggnätsdörrar från USA och sagt och gjort. Vi sökte med ljus och lykta efter en modell som var stabil, hållbar, SNYGG, och enkel att använda. Vi hittade ett företag som kunde leverera det vi önskade och som är en av USA's största tillverkare och vi tänkte att leder den utvecklingen i USA så kan det inte vara en dålig produkt så vi provade. Vi köpte in myggnätsdörrar till vårt uterum. 
Vi blev så otroligt nöjda och när vi framförde detta till leverantören frågade de om vi skulle kunna tänka oss att sälja deras produkter här i Sverige och här är vi nu.
X antal år senare har vi vårt företag ClearView Sweden.

DAGENS TIPS KRING VÅR MYGGNÄTSDÖRR FÖR ATT HÅLLA KATTEN INNE
Vi får MÅNGA förfrågningar och beställningar av kunder som vill hålla sin katt inne eller ute.
Vi har verkligen en super produkt men jag vill förstärka att det är en myggnätsprodukt i första hand. Vi försöker vara så tydliga vi bara kan med det men idag fick jag en reklamation kring att nätet löper löst i sin styrskena och katten skulle kunna ta sig ut. Det stämmer - den katt som verkligen vill ut kan ta sig ut.
Vi har själva tre katter varav två sitter lugnt och stilla och väntar på att bli ut resp. insläppta men sen har vi vår lite Agnes. Hon bara ska ut!!!!
 I och med att nätet löper löst i sina styrskenor så kan den kan som verkligen vill krypa under. Det är inte många katter som vi hört som gör detta, men det går.
Om man har en katt som är driven och som absolut vill gå ut men som man ändå vill hålla inne så kan man bygga på sin tröskel vilket gör att katten inte kan pressa nätet över tröskeln. Vad som kan hända då är att magneten släpper och myggnätsdörren går upp. Antingen sätter man en extra magnet för att försvåra eller så sätter man dit en hasp - då går dörren verkligen inte upp.
 

Läs hela inlägget »

Johan och jag delar upp arbetet ganska mycket. Vi är bra på olika saker så det faller sig ganska naturligt.
En sak som vi båda gillar dock är den digitala biten och där har vi delat upp det så att jag gör hemsidan och sköter sociala medier, annonser osv medan Johan ansvara för broschyrer, installationsmanualer och allt kring detta. 

Ett bra tag har Johan uttryck sitt "missnöje" med vår hemsida. Han har tyckt att den kunde vara lite mer modern. Hmmmm, jag har faktiskt gillat den men nu har den varit mer eller mindre likadan i ett, kanske till och med två år så ok då. Idag har jag suttit och ändrat design och fixat lite med den och jag börjar närma mig ett resultat som även jag gillar. Härligt!

I övrigt rullar arbetet på. Jag inser att jag knappt lagt ut några nya bilder sedan i våras för det har varit en vädlgt intensiv sommar.Det är bra! ( kanske inte just det att jag inte uppdaterat Facebook och hemsida men det är bra att det rör på sig ).

Vi inväntar en stor sänding från USA vilken dag som helst. Tur är det för det börjar VERKLIGEN att sina på vårt lager. 

Nu är det snart dags för höstens mässor.... 
det ska jag skriva om snart för nu ska jag avsluta dagens hemsidearbete.

Läs hela inlägget »

Det är skönt att vårens mässor är över och att vi nu kan fokusera på tillverkning och att sköta de kontakter vi har och löpande får.

Våra tre katter gillar att vi håller oss hemma nu och inte far omkring så mycket.

Vårens mässor har varit otroligt bra och jag ser med lycka och glädje hur vårt företag växer och fortsätter att utvecklas. 
Mars har varit extremt intensiv eftersom både Johan och jag har andra jobb som vi verkligen älskar och som måste fungera lite i symbios med ClearView och mars är en intensiv månad för både våra ordinarie arbeten och för ClearView. 
Nu kör vi dock på för högtryck och det känns riktigt, riktigt bra.

Läs hela inlägget »

Mars 2017
Vi har gett oss in i Norge.
17-19 mars ställde vi ut på Bomässan i Oslo med mycket gott resultat.
Frisk vågat hälften vunnet. Innan mässan hade vi ganska mycket pirr i magen då Norge ligger utanför EU och vi fått "varningar" från alla håll och kanter om hur jobbigt det är att exportera dit. 
Jag tänker att det borde ju bara vara den första som är svår - sen har man ju gjort det och förhoppningsvis lärt sig något av det så - på't bara som jag brukar säga.
Vad är det värsta som kan hända.

Läs hela inlägget »

Januari 2016
Inom kort tar vi en tur över till USA till fabriken där. De har nyligen flyttat för de expanderar stort även där. Det ska bli spännande att se hur deras nya ställe ser ut.

Läs hela inlägget »

Juli 2015
Det spås bli det myggrikaste året i mannaminne - vi har en produkt som "är rätt i tiden" om man kan kalla en jobbig myggsommar för det. Vi jobbar på i en otroligt takt. Morgonen ägnas åt att ta hand om mailen och de frågor som kommit in sedan föregående dag och förberedea för tillverkningen så att vi hinner få ut dagens leveranser. Det går i ett. 

Läs hela inlägget »

Januari 2015
Vårt företag går bra, riktigt bra om jag ska vara ärlig och vi utökar ständigt den arbetstid och engagemang som vi lägger på vårt gemensamma projekt. Från början arbetade vi tillsammans varje onsdag och den tid det tog utöver det ( med det sagt blev det många långa nätter då vi stod  och tillverkade efter vår arbetstid på våra ordinarie arbeten ). Vi har utökat vår gemensamma arbetstid till fler dagar i veckan plus den tid vi tar var och en för sig då det behövs.
Leveranser går ut dagligen och vi arbetar för att ha riktigt korta leveranstider. Vi satsar på att leverera samma dag eller möjligen dagen efter orderbekräftelse för att serva våra kunder på bästa sätt. 
Mässor rullar på, kunder och återförsäljare strömmar till och vi har ett stadigt orderflöde. 

Läs hela inlägget »

Adress

ClearView Sweden AB
Idögatan 30A, lokal 15
582 78 Linköping

Ring oss

Du når oss på:

Ulrika 013-37 67 68

E-post: info@clearview.se

VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE HITTAR DU HÄR

Hittar du ingen återförsäljare nära dig?
Det går alldeles utmärkt att beställa din myggnätsdörr/-fönster även direkt från oss. Vi skickar din beställning inom ett par dagar direkt hem till din dörr.
Vi skickar våra produkter över hela Europa.

Pressmaterial - logo