NY HEMSIDA klar

Johan och jag delar upp arbetet ganska mycket. Vi är bra på olika saker så det faller sig ganska naturligt.
En sak som vi båda gillar dock är den digitala biten och där har vi delat upp det så att jag gör hemsidan och sköter sociala medier, annonser osv medan Johan ansvara för broschyrer, installationsmanualer och allt kring detta. 

Ett bra tag har Johan uttryck sitt "missnöje" med vår hemsida. Han har tyckt att den kunde vara lite mer modern. Hmmmm, jag har faktiskt gillat den men nu har den varit mer eller mindre likadan i ett, kanske till och med två år så ok då. Idag har jag suttit och ändrat design och fixat lite med den och jag börjar närma mig ett resultat som även jag gillar. Härligt!

I övrigt rullar arbetet på. Jag inser att jag knappt lagt ut några nya bilder sedan i våras för det har varit en vädlgt intensiv sommar.Det är bra! ( kanske inte just det att jag inte uppdaterat Facebook och hemsida men det är bra att det rör på sig ).

Vi inväntar en stor sänding från USA vilken dag som helst. Tur är det för det börjar VERKLIGEN att sina på vårt lager. 

Nu är det snart dags för höstens mässor.... 
det ska jag skriva om snart för nu ska jag avsluta dagens hemsidearbete.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln