Det här med katter

DAGENS TIPS KRING VÅR MYGGNÄTSDÖRR FÖR ATT HÅLLA KATTEN INNE
Vi får MÅNGA förfrågningar och beställningar av kunder som vill hålla sin katt inne eller ute.
Vi har verkligen en super produkt men jag vill förstärka att det är en myggnätsprodukt i första hand. Vi försöker vara så tydliga vi bara kan med det men idag fick jag en reklamation kring att nätet löper löst i sin styrskena och katten skulle kunna ta sig ut. Det stämmer - den katt som verkligen vill ut kan ta sig ut.
Vi har själva tre katter varav två sitter lugnt och stilla och väntar på att bli ut resp. insläppta men sen har vi vår lite Agnes. Hon bara ska ut!!!!
 I och med att nätet löper löst i sina styrskenor så kan den kan som verkligen vill krypa under. Det är inte många katter som vi hört som gör detta, men det går.
Om man har en katt som är driven och som absolut vill gå ut men som man ändå vill hålla inne så kan man bygga på sin tröskel vilket gör att katten inte kan pressa nätet över tröskeln. Vad som kan hända då är att magneten släpper och myggnätsdörren går upp. Antingen sätter man en extra magnet för att försvåra eller så sätter man dit en hasp - då går dörren verkligen inte upp.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln