Clearview sweden - vår berättelse

Januari 2015
Vårt företag går bra, riktigt bra om jag ska vara ärlig och vi utökar ständigt den arbetstid och engagemang som vi lägger på vårt gemensamma projekt. Från början arbetade vi tillsammans varje onsdag och den tid det tog utöver det ( med det sagt blev det många långa nätter då vi stod  och tillverkade efter vår arbetstid på våra ordinarie arbeten ). Vi har utökat vår gemensamma arbetstid till fler dagar i veckan plus den tid vi tar var och en för sig då det behövs.
Leveranser går ut dagligen och vi arbetar för att ha riktigt korta leveranstider. Vi satsar på att leverera samma dag eller möjligen dagen efter orderbekräftelse för att serva våra kunder på bästa sätt. 
Mässor rullar på, kunder och återförsäljare strömmar till och vi har ett stadigt orderflöde. 

Kommentera gärna: